FAQ | Lot66

FAQ

Hier vind je de meest gestelde vragen. Kom je er niet aan uit? Neem dan contact met ons op of bel naar 076-5439365.

 

Karten: 1m40 lang

We krijgen vaak de vraag of kinderen onder de 1m40 toch mogen karten. In verband met de veiligheid kunnen kinderen onder de 1m40 niet zelf karten. Zij mogen wel meerijden in onze duokart, bestuurd door onze crew. Voordeel is dat zij wel lekker snel rijden dus de beleving is er niet minder om!

 

Kledingvoorschrift karten

Tijdens het karten moeten je benen beschermd zijn. Je moet dus een lange broek dragen. Heb je een korte broek? Dan krijg je van ons een overal. Het is wel heel belangrijk dat je geen open schoenen draagt.

 

Lasergamen <8 jaar oud

Onder de 8 jaar oud is het mogelijk te lasergamen. Het hangt af van je lengte of je in het pak past. Ben je jonger dan 8 en wil je lasergamen? Neem dan altijd even contact met ons op.

 

Solexen

Bij het rijden op de solexen ben je verplicht in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs of brommer-/scootercertificaat. Tijdens het rijden gelden de Nederlandse verkeersregels. Er mag gedurende de rit geen alcohol genuttigd worden.

 

Solexroutes

We hebben diverse solexroutes liggen die je door verschillende delen van de stad heen, denk aan een stukje bos en stad. Je kunt ook zelf een route uitstippelen, houd dan rekening met een tocht van maximaal 40 kilometer.

 

Kinderfeesten samenstellen

Kinderfeesten zelf samenstellen is uiteraard mogelijk. Je kunt dat hier doen. Alle opties en samenstelling vind je op de website onder ‘kids’. Kom je er niet aan uit? Neem dan contact met ons op.

 

Online booking

Heb je online geboekt maar heb je nog vragen of heb je bijvoorbeeld geen bevestiging ontvangen? Je kunt ons bereiken op 076-5439365.

 

Acties

De acties die bij Lot66 lopen kunnen niet gecombineerd worden met andere acties of deals. Bekijk de voorwaarden per actie hier.

© 2022 Lot66Lothian BV